Adresas

Taikos pr.15A, LT-31107 Visaginas
Administracija tel. (8 386) 75289

Kontaktai

Priėmimo-skubiosios pagalbos skyrius tel. (8 386) 74643

Konsultacijų skyriaus registratūra d.d. tel. (8 386) 73001,
(iš. registracija d.d. 8.00-16.00) mob. 8 656 22225

El.paštas

Administracija: info@visaginoligonine.lt

1998 metais Visagino ligoninėje buvo atidarytas 22 lovų Palaikomojo gydymo ir slaugos skyrius. Jis įsikūręs pagrindiniame ligoninės korpuse, IV-ame aukšte.

Į skyrių guldomi pacientai, kuriems reikalinga medicininė priežiūra - sergantys lėtinėmis ligomis ir su negalia. Tai pacientai su onkologiniais susirgimais, po išeminių insultų, po traumų, su jungiamojo audinio ir skeleto-raumenų ligomis, po operacijų.
Šiuo metu skyriuje yra 70 ilgalaikio gydymo lovų. Pacientai į skyrių priimami su bendrosios praktikos gydytojų arba apylinkės terapeutų siuntimais, perkeliami iš kitų skyrių. Per metus mūsų skyriuje pacientai gali gydytis iki 120 kalendorinių dienų.

Ligoniai skyriuje maitinami dietiniu maistu 3-4 kartus per dieną. Skiriamas medikamentinis gydymas, įvairios procedūros: fizioterapija, kineziterapija, masažas. Pacientus kasdien vizituoja gydytojas terapeutas. Jei pacientai turi nusiskundimų, kviečiami atitinkamo profilio gydytojai konsultantai.

  

  

  

Skyriuje yra galimybė palikti priežiūrai savo giminaičius atostogų ar komandiruočių metu. Ši paslauga mokama.
Yra TV, bibliotekėlė.
Nuoširdūs ir kompetentingi skyriaus darbuotojai užtikrina gerą priežiūrą. Mes pasiruošę priimti visus norinčius.

Jūsų patogumui ir geresnei patirčiai svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę SUTINKU arba tęsdami naršymą, Jūs sutinkate, kad slapukai būtų įrašomi.

Apie slapukus